WINSTGEVENDE MAKELAARDIJ VOLLEDIG PROGRAMMA VOOR SUCCES

WINSTGEVENDE MAKELAARDIJ
VOLLEDIG PROGRAMMA VOOR SUCCES

Leer hoe jij makkelijk klanten aantrekt, meer leads, meer afspraken en meer transacties genereert, goed kunt verdienen en een succesvol bedrijf creëert als makelaar.

BEN JIJ MAKELAAR (OF WIL JE DIT WORDEN) EN HERKEN JE DIT

 • Je weet niet hoe jij je kunt onderscheiden zodat mensen vaker JA zeggen en niet meer voor iemand anders kiezen (die zeker niet beter is dan jij bent…)
 • Je hebt regelmatig leads maar het komt niet vaak genoeg tot een afspraak en dus ook niet tot een transactie
 • Je hebt een portefeuille met kopers maar onvoldoende verkopers
 • Er is veel concurrentie en daarom staan je prijzen onder druk. Dit wil je veranderen maar je weet niet hoe je dit het beste kunt doen
 • Jouw omzet is niet stabiel genoeg en vaak te laag. Daarover maak jij je zorgen. Je wilt nu serieus meer geld gaan verdienen, zonder meer te gaan werken
 • Je wilt graag een nieuwe niche, een nieuw aanbod, een nieuw bedrijf, met veel kans op goed betalende klanten creëren – maar je wil ook snel aan de slag

ER IS WEL WAT VOOR NODIG
OM KLANTEN
GOED TE KUNNEN HELPEN

Er is nog steeds plek voor een makelaar in de vastgoedmarkt. Er zijn volgens ons een aantal key elementen om succesvol te zijn in de makelaardij.

 • Duidelijk meerwaarde bieden
 • Je onderscheiden van de concurrentie
 • Marketingkennis
 • Salesvaardigheden

HET WINSTGEVENDE
MAKELAARDIJ PROGRAMMA
IS EEN CREATIE VAN EXPERTS

Martijn van Wijk is de specialist in het bouwen van online lead generators voor makelaars. Pieter Kuijt is ervaringsdeskundige met al 30 jaar ervaring in de vastgoedbranche. Desiree Bongenaar is business coach en groeistrateeg. Samen hebben wij al honderden makelaars geholpen met het creëren van een succesvol bedrijf.

 

“Als je al jaren in dezelfde branche actief bent kom je elkaar wel eens tegen. Tijdens een gesprek bleek dat wij het alle drie superleuk vinden om onze klanten te helpen om meer te verdienen. Omdat we dit allemaal vanuit een andere invalshoek doen zijn we samen meer dan de som van de delen. Zo is deze samenwerking ontstaan. Uit een gezamenlijke passie en een gezamenlijk doel, zoveel mogelijk makelaars helpen om een succesvol bedrijf op te zetten

DIT ZIJN DE MODULES
DIE JE KRIJGT IN HET WINSTGEVEND
MAKELAARDIJ PROGRAMMA

Module 1

ONDERSCHEID JE VAN DE CONCURRENT

De meerwaarde van een makelaar is kennis en expertise. Maar dat geldt voor elke (goede) makelaar. Dus is het zaak om je te onderscheiden van de concurrent. In deze module leer je hoe jij je dit doet en hoe dit direct jouw meerwaarde in kaart brengt waarmee je leads gaat genereren.

Module 2

EENVOUDIGE STRATEGIEËN OM LEADS TE GENEREREN

In deze module leer je hele simpele strategieën om leads te genereren. Ze kosten niet veel tijd maar zijn enorm effectief. Zo kun je een betrouwbare en consistente stroom van leads genereren.

In deze lessen leggen we je stuk voor stuk alle details die belangrijk zijn uit.

Module 3

VAARDIGHEDEN OM LEADS OM TE ZETTEN IN AFSPRAKEN EN ODPRACHTEN

Nadat je geleerd hebt hoe je jouw meerwaarde in kaart brengt en hier leads door binnen krijgt ga je nu leren hoe je ervoor zorgt dat deze leads ook opdrachten worden.

Je leert de sleutels van wat je precies moet zeggen in een gesprek om klanten te krijgen. Je krijgt ook meteen duidelijk welke fouten je moet voorkomen waardoor klanten afhaken. Je leert hoe je omgaat met bezwaren van klanten. De meeste bezwaren zijn eenvoudig te pareren in een gesprek. Je moet alleen weten hoe.

PAS HET PROGRAMMA OP EEN UNIEKE MANIER TOE

Ben je bezorgd dat het Winstgevende Makelaar programma ervoor zorgt dat alle makelaars hetzelfde gaan worden of erg op elkaar gaan lijken?

Dat hoeft niet. Je kunt de kennis die je leert in het programma helemaal aanpassen aan je eigen unieke positionering en doelgroep.

Deelnemers kiezen voor hun eigen, unieke niche waarmee ze zich onderscheidend kunnen profileren.

EEN VOLLEDIG PROGRAMMA GERICHT OP SUCCES

Je leert in dit programma de belangrijkste aspecten die jou leads, afspraken en deals gaan opleveren. We leren je hoe jij je met  jouw specifieke meerwaarde onderscheid van jouw concurrent en dit over het voetlicht brengt waardoor (meer) mensen jouw website bezoeken.  Je leert hoe je met eenvoudige technieken leads genereert uit de website en social media bezoekers. Bovendien leer je hoe je deze leads persoonlijk te spreken krijgt en een deal sluit.

Bekijk hieronder de sales funnel van de makelaar:

Mensen komen op verschillende manieren terecht op jouw website of social media

Mensen komen op verschillende manieren terecht op jouw website of social media. Slechts enkele bezoekers laten gegevens achter. Na contact (telefonisch of via de mail) maak je met een aantal mensen een afspraak. Na een persoonlijk gesprek kiest een deel van de bezoekers ervoor jou de opdracht te gunnen.

WAAROM MAKELAARS MEEDOEN AAN HET WINSTGEVENDE MAKELAARDIJ PROGRAMMA

Uit onderzoek blijkt dat slechts 1% van de website / social media bezoekers gegevens achter laat, een lead wordt. Van deze leads komt slechts 30% op de koffie en wordt minder dan de helft klant.

In dit programma leer je hoe je deze 1%, die zijn gegevens achter laat, op eenvoudige wijze kunt verhogen. Stel dat je dit 2% kunt maken, bedenk je hoeveel dit betekent voor jouw omzet (50% meer). Maar je leert ook hoe je ervoor kunt zorgen dat leads klanten worden. Bedenk je ook hier weer wat het resultaat van deze stijging (zelfs bij een kleine stijging) voor jou zal zijn.

Onderdeel 1

2 INTERVISIE LIVE-DAGEN OP MOOIE LOCATIES

Tijdens deze 2 dagen, door het programma verspreid, kom je samen met alle andere deelnemers van het programma voor intervisie en masterminding. Je krijgt strategieën en inzichten om je klanten zo goed mogelijk te helpen, zodat je een succesvolle makelaar kunt zijn.

Onderdeel 2

3 MAANDELIJKSE MASTERMINDS MET DESIREE BONGENAAR

In deze trainingen gaat Desiree Bongenaar dieper in op de modules en krijg je haar persoonlijke coaching op al je vraagstukken die je tegenkomt bij het makelen. De sessies versterken je in je professionaliteit en succes met klanten

Onderdeel 3

1 COACHINGSESSIE MET PIETER KUIJT

In deze coachingsessie met Pieter werk je aan de groei van je eigen bedrijf als makelaar. Je krijgt begeleiding om de juiste klanten aan te trekken en goed te verdienen.

Onderdeel 4

FACEBOOK GROEP VOOR INTERVISIE

Loop je vast? Heb je vragen over hoe je je klanten op de best mogelijke manier kunt helpen? In de Facebook-groep kun je ieder moment terecht en je vraag voor te leggen aan de anderen, zodat je je versterkt en geïnspireerd voelt. Worstelen in je eentje hoeft niet meer!

BONUS (TER WAARDE VAN €999)

 • Bots are hot. Je krijg jouw eigen, gepersonaliseerde Messenger Bot, waarmee je een campagne kunt starten. Gegarandeerd resultaat!

MEEDOEN MET HET PROGRAMMA VOOR EEN WINSTGEVENDE MAKELAARDIJ

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.
Geef je hieronder op dan nemen wij contact met jou op.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring.